Парламентът да изслуша служебния министър на финансите Росица ВелковаРосица Велкова е

...
Парламентът да изслуша служебния министър на финансите Росица ВелковаРосица Велкова е
Коментари Харесай

Депутатите изслушват министър Велкова във вторник


Парламентът да изслуша служебния министър на финансите Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси за осъществяването на бюджета.

Това планува програмата на изключителното пленарно съвещание, планувано за вторник, 25 октомври, от 10:00 часа, демонстрира информация на уеб страницата на Народното събрание. Първа точка в дневния ред е проекторешение за избиране на Временна комисия за разработване на план на Правилник за организацията и активността на Народното събрание. Предвижда се комисията да бъде основана на паритетен принцип - от по двама представители от всяка парламентарна група. 

Втора точка планува чуване на служебния министър на финансите Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси по отношение на осъществяването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 година по главните пера на бюджетните доходи и разноски. От финансовия министър се желае да показа и плана на служебното държавно управление за държавния бюджет за 2023 година, включително тригодишната бюджетна прогноза. Вносители на предлагането са Корнелия Нинова ( " Българска социалистическа партия за България " ) и група народни представители.

По предложение на ГЕРБ-СДС в дневния ред е включено и чуване на служебния министър Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси по отношение на положението на финансирането на недостига.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР